2"assalamualaikum..jawab yer ! dah tertengok blog saye ,usha laa lame ckit..follow sekali..xbyk un , sekali je :)

Wednesday, 8 August 2012

jenjalan cari baju raye !

haaaa mai tengok . ini satu kisah tentang cerita saye dan si dia~ ceyyyy . eh-2 bukan nan dia laaa . kali neyh nak citer pasal jenjalan . jenjalan ane ? kat Penang jaaa ponggg . wat ape p sane ??? shopping laaa . raye nak dekat dh kan ??? ouh, trial STPM pon nak mai dh . cemaihhhh rase >,<  takottttt~ acaner neyh ? mari laaa kite same-2 doakn kami jawab exam terbaek, maseh-2 . okeyh continue balek . errr, p Penang tuh shopping kat Queensbay laaa . ta nampak tajuk kat atas tuh ? kalau ta nampak, ce pakai spec . nampak tak ? if not, leave this page . haha . haaa, cmne ley shopping jauh sangat ?? cm ginih citer nyer . mule-2 takmo laaa p sebab bulan puase kan, malas nak keluar-2 . tapi bile pikir-2, cam bosan pulak even homework ta siap lagi kan ? hoho . pengajian perniagaan pulak tuh . adoi . dengan selamber badak jeee ikot akak saye jugek . akak sulung p Ipoh nan pakwe dia, malas nak join . so, ikot akak no 2, p penang . naek kete kawan dia, amir . tQ bagi tumpang . hehe . dalam perjalanan, saye hanye membisukan diri sebab dengor lagu jaaa koje nyer . sambil tuh, berangan jadi madam kat belakang . lalalala~ goyang kaki situ, sana, sinun . eh-2 da sampai penang laaa . salah masuk lorong, terlajak laa pulakkk . pakai GPS terus sebab tataw stesen minyak kat ne . haha lawak toi . naseb baek ta kene tolak kete uolssss~ nanti abes cair make up . kih-2 . dh isi minyak, vrommmmm sampai laaa queensbay . first time masuk, selame neyh lalu jaaa sebab abah ta pernah nak p . takpe laaa abah :') . meera dh sampai . huhu . shopping baju jaaa sebab yang laen takde yang berkenan ! dh boring, kami snap laaa photo kat tepi laut . thanks amir amek photo kami :)




okeyh laaa, nak citer sikit jaaa . haha . penat taw story-2 . tata, sayang-2 :)

No comments:

Post a Comment