2"assalamualaikum..jawab yer ! dah tertengok blog saye ,usha laa lame ckit..follow sekali..xbyk un , sekali je :)

Friday, 13 July 2012

result mid-year STPM !

haluuu semua . waaa dah lame ta update belog, kan-3 ??? sampai adek saye seniri tanye *hang neyh dh lame ta update belog . pasai paa ?? *saye jawab, suka hati ahhh . haha . ceyyy, padahal sopan jaa cakap . actually, ak tade citer nak habaq ! okey, sambung balekkk . hari baru ade citer . 13 JULAI 2012, program hari bertemu waris diadakan . ape ??? tataw ??? errr, jumpe parents laa kan . nak tengok result anak nyer camner . ujian 1 rituh takde pon . so, tade laaa citer . um, abah mai rineh . syokkk . tapi mak xmai, keje pulakksss . so, daddy mai tadi . huhux . menunggu abah dari jam 9 pagi dengan penuh senyuman . setelah berjam-2 tunggu senyuman tak bape nak ade (padahal gelak tak henti-2 nan best friend saye, zimah !) . kami sebagai ahli Majlis Ketua Tingkatan terpaksa dengan rela hati kene sambut kedatangan semua ibu bapa yang mai . sodeyhhh . tapi kami buat lawak untuk hiburkan hati . haha . kami maen silat larhhh, buat tarian larhhh . sampai budak form4 tuh terkejot melihat kakak-2 seperti kami . hoho . then, turun larhh sahabat saye yang mucuk-2 dari kayangan . maybe dia rindukan kami, tuh dia datang kat kami . haha . snap picture sat,


then, kami pulang ke kelas . malas nak sambut-2 dh . haha . sembang-2, abah saye mai . lambai-2 tangan kat abah . hoho . sukewww . ramai gk parents kelas saye yang mai . so, ade giliran laaa kan . sementara tuh, cikgu Jamil datang sembang nan abah . takut + terkejut . hikhik . ingat kan ade ape . rupe nyer, dia gtw abah, saye anak kesayangan dia . hoho bangge habis laaa kan . tiba giliran abah, cikgu Ku Nor Hashimah gtw saye anak kesayangan dia jugak . habis kembang lagi . haha . thanks cikgu :)  cikgu, suruh tingkatkan lagi bahasa melayu kertas II . insyaallah, saye akan buat yang terbaekkk untuk semua subjek ! so, inilah result saye . alhamdulillah, i got straight A's !


#usaha lagi, hope trial dapat camneh gk and wish me luck 4 real STPM :)

3 comments:

  1. thniah ! chaiyok2 ! bg dpt 4flat ..

    ReplyDelete
  2. Ah Zam, atoi, tQ dear :) insyaallah . ak doakan kite same-2 capai kejayaan nanti ! berusaha !

    ReplyDelete