2"assalamualaikum..jawab yer ! dah tertengok blog saye ,usha laa lame ckit..follow sekali..xbyk un , sekali je :)

Saturday, 11 August 2012

‎23 Petanda Lelaki Setia♥



1.Dia bersungguh2 melakukan sesuatu utk kekasihnya dgn rela bukan krn terpaksa.

2.Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya dan berubah menjadi orang yg kuat bercakap.

3.Dia byk menasihati kekasihnya kerana dia amat menyayangi kekasihnya.

4.Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya krn perasaan cemburunya yg meluap2.

5.Dia sentiasa takut kehilangan kekasihnya.

6.Dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya krn dia sentiasa berasa curiga.

7.Dia tidak suka ada lelaki lain rapat dgn kekasihnya.

8.Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian kepadanya.

9.Adakalanya dia seperti seorang anak kecil yang meminta perhatian krn dia mahu kekasihnya melayannya lebih dari org lain.

10.Dia menjadi org yg paling rajin dan sanggup membantu kekasihnya melakukan apa saja.

11.Dia pandai merajuk hati krn ingin dipujuk oleh kekasihnya.

12.Dia akan mengelabah apabila kekasihnya berjauhan daripanya terlalu lama.

13.Dia sentiasa mempastikan keselamatan kekasihnya.

14.Dia mementingkan kekasihnya daripada dirinya sendiri.

15.Dia kerap bertanya adakah kekasihnya mencintainya krn dia merasa kasihnya lebih kuat drpd kekasihnya.

16.Dia tidak akan melayan perempuan lain yg tidak ada urusan penting dengannya.

17.Dia cuba meluangkan lebih byk masa dgn kekasihnya walaupun terpaksa menunggu kekasihnya dgn sabar.

18.Dia membanggakan kekasihnya di depan org lain.

19.Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya, ia akan berasa serik dan tidak percaya dgn cinta perempuan lain namun

20.dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali kepadanya.

21.Apabila timbul org ketiga, dia akan hilang akal dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali kekasihnya.

22.Dia menganggap kekasihnya sebagai org yg paling dipercayainya dan sanggup menyerahkan harta walaupun nyawanya sendiri.

23.Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya namun jikalau dia berbuat demikian itu bererti hatinya belum 100 peratus mencintai kekasihnya.

Bukan semua lelaki sanggup menitiskan airmata hanya untuk seorang perempuan..
Renungrenungkanlaa ;-)

#thanks nazri bagi copy, kawan facebook :)
penambahan dari saye --> kenapa update citer neyh ? ouh, saye memang suke soal cinta~ alahai gedik nyer kau . HAHA . seriously, memang setuju nan statement kat atas tuh . tapi, tataw pulak orang laen cmne kan ? pendapat orang laen berbeza, rite ? no19, saye mintak maaf sangat-2 . saye janji ta buat lagi . baru saye tahu bile awak dengan orang laen, saye ta rela~ lagipun, saye hargai awak tak pernah tinggalkan saye even saye ade lelaki laen mase tuh . awak sentiase pujuk saye balek and beri mase untuk pilih walaupun awak dah ade pengganti . sedih gilerrr and pedih hati saat kita amek keputusan nak putus :') lelaki setia, itu laaa diri awak sayang ! semua ciri tuh memang ade pada awak . dats why I really love you :)  insyaallah, hubungan kita akan berakhir dengan pernikahan dan bersambung sehingga akhir hayat . AMIN ! 

No comments:

Post a Comment