2"assalamualaikum..jawab yer ! dah tertengok blog saye ,usha laa lame ckit..follow sekali..xbyk un , sekali je :)

Saturday, 28 April 2012

dating SAHABAT !

 mak atoi a.k.a. pembekal nasi lemak !
atoi yang taw nak menCEKIK . haha

setelah kenyang~

nak balek dah, cikgu kesayangan kat belakang jer :)
oriteeee~ siyes lame ta update blog.. rindu sangat taw .. kenape lame ta update ??? of coz laarrhh busy.. bukan busy dengan pakwe okeyyy~ tapi busy nan study , ceyy wahhhh~ kat sekolah jerk busy . kat rumah busy melayan pakwe tersayang melalui sms . calling-2 gitu~ gatai bebenor . nak kawennn ? fulaammaakkkk lambat lagi sehhhh~ tunggu bis study and buat family happy dulu :)

okeyy kawan-2, hari nie ade cite tentang sahabat saye yang chomel-2 belaka . tettttt~ saje jerk puji sebab nak bagi ayat panjang . haha . nak taw macam mane kami boleyyy dating ??? dengor yer patik nak habaq~
kelly nak berbicara ! usha ler~

okeyyy, macam neyh citer nyer .. actually kami ade kelas tambahan BM pagi tuh .. tapi terase macam buat jamuan pulak sebab banyak makanan yang dibawak ! nasi lemak of coz laa cikgu belanja kan ??? ahah then sobah bawak bubur nasi . perrrhhhhh~ sedop bebenor rase nyer~ masehhhh sobah . sayang hang ! lepas abis je kelas kami nak melawat mak zati . tapi bilik mak dye pelawat luar ta boleyyy masuk . so we are decided nak lepak sebab taman tasek sudah hampir ke arah kami . haha ayat~ tape laaa~
jom tengok picture kami yang kiut miuh neyh ~
kami dating kat taman tasek taiping . huhu

pilih laa yang mane bekenan dihati . tapi saye ??? ta boleyyy~

kanak-kanak riang sedang membeli aiskrim >.< pilih dik, pilih . haha
menikmati aiskrim masing-2 .. wuaaa, sedap~
jangan salah faham, bukan buat amal~ tapi .....
taraaa~ mereka suke akan persembahan saye . KELLY CLARKSON !
bintang yang sweet :)

seronok sangat dapat dating taw .. okeyyyy lepas exam kite kua lgi yerp ~ izinkan saye undur diri . ahah
tata, lebiuuuuu sahabat :)

No comments:

Post a Comment